Into My World
I'm free ! ^^v
posted by Cik Nin Oktober 24, 2012 0 comments
Assalammualaikum and Annyeong ! nice to meet u again . dah lama tak ''hupdate'' blog nih . mestilah lama tak ''hupdate'' sebab sibuk dengan preparation PMR . he he ~ well , ape2 p0n sekarang dah seminggu PMR dah habis . Alhamdulillah .. aku boleh jawab soalan dengan tenang . Now , i just have to pray for my result . 

Dekat sekolah aku sekarang ade aktiviti lepas PMR . macam2 aktiviti sekolah aku buat . But , kelmarin ade perlawanan  bola sepak bagi pelajar lelaki and pelajar perempuan pulak main bola baling . First ,aku tengok pelajar perempuan main bola baling . tapi , boring pulak tengok diorang main .. so , aku beralih arah and aku terus tertumpu dekat pelajar lelaki yang tengah main bola sepak . tetibe je aku suka tengok diorang main bola . sebelum nih , aku bukan jenis yang suka tengok perlawanan bola . entah macam mane , aku suke pulak tengok perlawanan bola sepak ! rase seronok pulak ! ha ha ~ ^^ 
aku dengan kawan2 aku punya enjoy tengok pelajar lelaki main bola sampai tak sedar loceng rehat dah bunyi . just aku and kawan2 aku yang setia menunggu perlawanan tu sampai habis . mane tak nyer , kelas aku yang lawan sampai final coz tu la kitorang sanggup tunggu perlawanan tu sampai habis ! budak laki kelas aku lawan dengan budak laki  kelas 3 setia .. seri 2-2 . so , kenalah buat penalti ..  mula2 , tendangan pertama daripada budak laki kelas aku tak masuk .. mase tu  aku dah rase risau takut2 kelas aku kalah . 
tapi , lepas2 tu , budak2 laki kelas aku terus naik semangat and menang dengan penalti 4-1 .. jyeahhh ! kelas aku menang !! happy giler rr ! memang berbaloi rr .. first place ! ^^ 
aku ucapkan congrats untuk diorang .. tak sia2 la kan aku dengan kawan2 aku beri sokongan kat diorang .. ^^
                                  aku tunjukkan sikit gambar yang kawan baik aku dah tangkap ..






p/s: (sorry ea kalau gambar2 nih tak berapa elok !) ^^v

okey .. that's all .. aku dah nak tido .. lagipun dah malam nihh .. ha ! lupa pulak .. Jumaat ni Hari Raya Haji .. so , selamat hari raya ! ^^ (ntah pape rr aku nih .) Annyoeng hi gyeseyo !*bow*


Nah ! tengok boyfie aku nih . macam budak2 ! comey rr senyuman dia . ^^





design by Wanaseoby