//stfu
Follow Dashboard
Miss my friends ! TT^TT
Ahad, 25 November 2012 | 0Superstar (s)!



WHOAA ! LEADER and LEADER !!  *0*


A-YO ! (amboii . cm tak sopan ja .) Ehem2 .. Annye0nghaseyo , Assalamualaikum and Hai to all readers . Welcome back ! It's been long time I didn't update my blog . Mianhae ~~

Sekarang aku tengah menghadapi cuti2 yang begitu membosankan ! Korang best lha dapat pegi jalan2 .
Aku ? duk rumah jaga adik . What a life ~ -_-'  Sambil2 tu , aku p0n tunggu result PMR aku . Bulan depan !
Ohmaigucci !! Takut+nervous ! Berapa lhaa agaknya aku dapat erk ?~ berdoa and tawakal . harap2 aku dapat yang terbaik . :')

Tetibe , aku rasa sunyi plak . dah lama aku rasa tak bergelak ketawa dengan kengkawan aku !! Time sekolah nak sangat cuti .. Bilaa dah cuti , nak sekolah plak ! Nak pegi sekolah tuu bukan bermaksud aku rindukan sekolah tuu , tapi aku rindukan kengkawan aku . TT^TT
Dah lama tak bergosip ! (kantoi !) haha !

Kadang2 masa tengah termenung sorang2 , tiba2 teringat dengan lawak kengkawan . Pastu gelak sorang2 .
And then mak aku tanya ,'' hang nih dah pasaipa ? gelak s0rang2 . tak betoi ?'' :D haha ! Mak aku nie p0n satu ... Ade ke dia kata kat aku tak bet0l ? haha ~ pape jew lhaa . ^^ But , seriously aku rindu kat diorang !
Aku rindu kat Siti Filzah , Adriana and Hanis ! Hu hu !! nanti tak boleh jumpa dah dengan diorang nih ! kalau diorang layak untuk masuk SP2 nanti , tinggallah aku dengan Sri Atikah kat SMK Keladi . Tak boleh nak borak sal Kpop and bergosip ngan diorang dah !! uwwwaaaaa !! rasa sebak plak ! nak menangis !
(terasa cam aku nie ''ter-over'' plak . :p)

Teringat jugak masa aku gaduh2 dgan diorang . Kadang2 tak cakap dengan Siti Filzah sebab aku sukaa ik0t  Adriana . haha ~ kadang2 tak cakap dengan Sri  . haishh ~ cam budak2 kan ? haha ! :D
Tapi , kalau tak da kawan , the life is bored . //rite ?//

                       Suddenly , I'm speechless . . . I don't know what to say . . .Just let them go . . .
                    I - HEART - THEM especially Nur Adriana , Siti Filzah and Nor Hanis !!

                                                       Gambo nih sebagai kenang-kenangan .
                                              Bukan aku yang edit , but Siti Filzah yang edit . ^^

Yang nie baru aku edit . Tak lawa kan ? 
Tau tak yang mana satu aku ? Yang tengah2 cm budak nerd tuu .
Sebelah aku yang pakai baju biru tuu lha Siti Filzah ! Comey je .
Yang sebelah aku lagi satu tuu twins aku ! Hanis . Comey jugak ! haha ! ^^
Kengkawan aku semua comey2 . Aku jee yang tak comey .(wahh ! merendah diri ! haha !)
Orang yang snap pic nih , Adriana ! Gomawo , chingu ! ^^

Yang nih kenangan bersama Uztazah Naseem . 
Masa nih dah habis PMR . 
Kitaorang kena buat sekolah impian saya .
Nampak tak sekolah kat situ ? Cantik tak ? penat wooo buat bende tu .(takde lhaa penat sangat .)  bhaha ~
Thanks to Siti Filzah coz snap and edit this pic . ^^

  Siti Filzah : ko comey ! Nur Adriana : ko baik sangat ! Nor Hanis : ko twins aku yang terbaikk ! :'D
                                                                
                                 That's all ! See u next time ! I'll update soon . Annyeong hi gyeseyo ! 

p/s : Buddyz ! takkan terpisah . Bhahah~






Older Post | Newer Post
Miss Demure


Whats up yowww ? The name is Nina. Twenty.

student biased-fangirl

A R M Y


Diary About


My Dorks


The Credits !

Basecode by : Nadya and Qistina
Re.Design : Miss_Hana
Header : D.O Wifeu
Owner of this blog : Nina

Best View at GOOGLE CHROME!