//stfu
Follow Dashboard
Akhirnya ~~~~ -,-'
Rabu, 19 Disember 2012 | 0Superstar (s)!

Assalammualaikum , Annyeonghaseyo , Konichiwa and Hai to the readers . 
Hari nih semua pelajar batch 97 dapat result PMR . Okeyhh . I'm so worried about that . Seram sejuk aku sebelum ambik result tuh . Lepas dah dapat tu , hilang segala takut and nervous aku . 
BTW , tahniah kepada batch 97 yang mendapat keputusan cemerlang ! ^^ 

Sejujurnya , aku taklah tergolong dalam golongan result yang ohsemm ! lain yang aku target , lain yang aku dapat . Aku dapat berapa ? aku bagitau yang A jaa , yang lain tu tak payah sibuk2 nak tau . aku cuma dapat 2A jo . Alahai ~~ sedih ! Habis aku punya samsung galaxy player ~~ tak dapat langsung ! My dad punya berleter kat aku . Yang mak aku plak , gelak kat aku . =.='  haishh ... nasib .. nak wat cmna kan . Before exam , bukan nak focus ! keje kpop tak henti-henti ! Now , hambikkk ! 2A jaa . Tapi , alhamdulillah . Aku lulus dengan baiknyaa ~~ ^^' ngeee ~~ 
Tahun depan dah masuk form 4 . haisshhh ~ lepas tu , form 5 . SPM  pulakkk !! Aigooo ! It's make me going crazy !! *takpa niena , think positive ! Think positive !* spm nanti kena pulun+berjuang habis-habisan !! 
FIGHTING ! yeahhh ~~ ^^ 

UPSR ? dah .
PMR ? dah .
SPM ? tengah menunggu ~~ O_O''

                                                       



Samsung Galaxy Player 4.2 . Aku nak handphone nihh !! Musnah segala harapan aku ~ 
*padan muka !* :'(

Aku blah dulu . Assalammualaikum .



                                            



Older Post | Newer Post
Miss Demure


Whats up yowww ? The name is Nina. Twenty.

student biased-fangirl

A R M Y


Diary About


My Dorks


The Credits !

Basecode by : Nadya and Qistina
Re.Design : Miss_Hana
Header : D.O Wifeu
Owner of this blog : Nina

Best View at GOOGLE CHROME!