Into My World
I'm back !
posted by Cik Nin Januari 24, 2013 0 comments


Assalammualaikum + hai ! whoaa ~ begitu lama aku tak update blog nihh ea . haha ~ rindu pulak .. ^^
Dah masuk form 4 kan , so busy la sikit . Keje busy memanjang aku nihh . Macamlah aku ni budak kelas sains ..Padahal , budak grafik .. =.=

Hurmm . Sekarang tak boleh nak update blog selalu . Netbook aku dah rosak !! (well , netbook murah la katakan .) Ni p0n aku curi2 bukak lappie ayah aku . kalau tak , sampai bila p0n aku tak dapat update !! ><'
Semua gambar2 aku , kawan-kawan aku and gambar bias aku semua dah takleh tengok lagi !!!! 
Hampeh punya netbook ! Nanti bila aku dah cukup kumpul duit , aku nak beli netbook baru .. ^^ 
tak suka pakai lappie sebab lappie nih besaq sikit ! Berat pulak tuhh . Aku lebih selesa pakai nebbie berbanding lappie . Nebbie nih kecik , comel and senang nak bawak  . baru suit dengan aku . ~~ lalala ~~

oh yeahh ~ nanti aku nak beli nebbie baru cam ni . kalau boleh semua barang yang aku nak semua jenama samsung . (dah ''tertaksub'' kat barang2 samsung !)

                        haha !! okey2 . sampai kat sini dulu . nanti aku update lagi .. Annyeong !

ehem : Ade tengok citer setia hujung nyawa ? haha ! best kan ? masa mula2 best , now ... zain tuu makin kejam ! tapi , best ! suka tengok citer tuu . ^^
                                              

design by Wanaseoby