Into My World
hai ~~ ==
posted by Cik Nin Februari 28, 2013 0 comments
Wink2 . XD

Assalammualaikum ! Bertemu kembali . Hari ni first day exam . Pehh . Kusut jugak kepala aku menjawab soalan Bm + Bi kat sekolah tadi . =,=' 
Ahad minggu depan Math pulak ! huh ~~ subjek tuu yang aku paling tak suka . Nasib tak masuk kelas sains . If not , menderita lha otak aku nk mengingat segala formula .. =.=

Today all EXOtics mesti dah dengar lagu exo wolf too . Aigoo ~~ Gila speechless aku bila dengar lagu tuu . First dengar memang pelik lagu tuu . Sampai sakit perut aku dengar lagu tuu . Bila ulang balik , sampai guling2 aku gelakkan lagu wolf tuu . Siot betul ! cam ntah pa2 . Hope the song is not for exo comeback !!  -.-''

Tuu je lha aku nak update . Nak pi baca buku . Minggu depan exam lagi . Jumpa lagi ! Adios !








                                                   
16 and 16
posted by Cik Nin Februari 16, 2013 0 comments
Omo !! Rambut dia !! Kyeo ! ! I kenot !! *O*

Hai !! Assalammualaikum . Annyeong ! Nice to meet u again . haha . Dah tukar skins baru . hoho ~ 
Nak mencari skins kat blogskins tuu punyalah pening . Last2 , pakai yang ni .. oklah tuu . Pink colour mehh ~  :D

well . This year aku dah form 4 . 16 tahun . Then , birthday aku pulak 16 April . whoaa ~ What a nice number !~ ^^ 16 dengan 16 .. ngee ~ Di kalangan kawan-kawan aku , akulah yang paling tua . hoho ~
Tahun ni cukup umo , bolehlah ambik lesen motor . But , i'm not ready yet .. :3

Bulan April ada dua bias exo aku lahir sama bulan dengan aku .. Sehun : 12 April 1993 , Luhan : 20 April 1990 . haha ~ yeah ! ^^ Si baekki a.k.a hubby aku lahir bulan May . 6 May 1992 . Lahir same tahun dengan paksu aku . :D

Hoho ~ just tuu je lha aku update . Ringkas je . hoho ~ hope korang suka dengan entry aku . Tak suka ? it's okay beb . :') Thanks for Siti Filzah sebab dia lah orang yang paling rajin baca blog aku berbanding kawan-kawan aku yang lain . :P
Assalammualaikum !! ^^

True story . Memang betul pun . Ntah bila nak buat comeback pun aku tak tau . =='
(but , Chen from exo-m dh record lagu baru . Harap2lah diorang dapat buat comeback secepat mungkin ! aku takleh tunggu lagi !!)

                                             

design by Wanaseoby