Into My World
16 and 16
posted by Cik Nin Februari 16, 2013 0 comments
Omo !! Rambut dia !! Kyeo ! ! I kenot !! *O*

Hai !! Assalammualaikum . Annyeong ! Nice to meet u again . haha . Dah tukar skins baru . hoho ~ 
Nak mencari skins kat blogskins tuu punyalah pening . Last2 , pakai yang ni .. oklah tuu . Pink colour mehh ~  :D

well . This year aku dah form 4 . 16 tahun . Then , birthday aku pulak 16 April . whoaa ~ What a nice number !~ ^^ 16 dengan 16 .. ngee ~ Di kalangan kawan-kawan aku , akulah yang paling tua . hoho ~
Tahun ni cukup umo , bolehlah ambik lesen motor . But , i'm not ready yet .. :3

Bulan April ada dua bias exo aku lahir sama bulan dengan aku .. Sehun : 12 April 1993 , Luhan : 20 April 1990 . haha ~ yeah ! ^^ Si baekki a.k.a hubby aku lahir bulan May . 6 May 1992 . Lahir same tahun dengan paksu aku . :D

Hoho ~ just tuu je lha aku update . Ringkas je . hoho ~ hope korang suka dengan entry aku . Tak suka ? it's okay beb . :') Thanks for Siti Filzah sebab dia lah orang yang paling rajin baca blog aku berbanding kawan-kawan aku yang lain . :P
Assalammualaikum !! ^^

True story . Memang betul pun . Ntah bila nak buat comeback pun aku tak tau . =='
(but , Chen from exo-m dh record lagu baru . Harap2lah diorang dapat buat comeback secepat mungkin ! aku takleh tunggu lagi !!)

                                             

design by Wanaseoby