//stfu
Follow Dashboard
A-YO !
Jumaat, 15 Mac 2013 | 0Superstar (s)!

Kucing aku . :P

Assalammualaikum to muslim readers . I'm back again . Kelmarin aku tak pegi sekolah .. You know why ? sebab aku ingat kelmarin tu hari Jumaat . Okay .. dah makin nyanyuk gamaknya aku nihh . Baru form 4 , dah nyanyuk lebih-lebih . == Teruk betul . 

Besok Sabtu .. sekolah pulak ! ahh .. bosannya ~ dah naik form 4 ni , tak best la pulak . huhhhh !! ==
Tak sabar pulak nak ambik lesen bulan 6 nihh . My birthday is next month . yea2 ! *jumping like kangaroo*

hurm . I'm kinda weird with some teachers in my school . Ramai cikgu sekolah aku tegur aku . Tegur apa ? Diorang cakap muka aku nampak cam aku baru lepas menangis .. Cikgu aku selalu tanya , ''kenapa hang nangis ?'' Adoii . Cikgu nihh . Mana ada saya menangis ... Muka saya memang semulajadi cam tuu .. erkk . heran sungguh . =..=' well .. aku tak comel p0n . Besa-besa jaa .  

Arhh .. Hujan dah mula mencurah-curah dengan lebatnya ~ Ok . Terpaksalah aku stop sampai sini . Nanti bulan depan aku update lagi ~ Assalammualaikum ! 

ATTENTION ! Jom ramai2 join segmen nih :~Segmen My Bias is My Prince .. Arasseo ? ^^
                                                                           
                                               


Older Post | Newer Post
Miss Demure


Whats up yowww ? The name is Nina. Twenty.

student biased-fangirl

A R M Y


Diary About


My Dorks


The Credits !

Basecode by : Nadya and Qistina
Re.Design : Miss_Hana
Header : D.O Wifeu
Owner of this blog : Nina

Best View at GOOGLE CHROME!