//stfu
Follow Dashboard
-_______-
Sabtu, 13 April 2013 | 0Superstar (s)!


Su....ho... He's . too . cute . 

Assalammualaikum , Annyeong chingu-chingu sekalian .. I'm back again . hish2 . berhabuk aku punya blog ! lama x update ~ huhu ..  Ok .. Dah bulan April !! yeah ~ bulan nih birthday aku + bias exo aku . whoaa ~ Kelmarin birthday si maknae exo-k , OH SEHUN !! He's one of my beloved bias . Lepas tu , next week birthday aku ! Lepas birthday aku , birthday si LULU pulak ! wahh2 ~ hepi pulak aku .. ngeheh ~ aku makin tua .. huh ~ what a life ..

Tahun depan jadi mangsa SPM .. cam tak caya jaa tahun depan aku ambik Spm .. huuu ~ Omma bagi warning kat aku , kalau tak capai target , omma nak bagi kahwin ! Omaiii !! Tolonglahh ! Pelisslah ! tak suka2 ! mak aku not just warning kat aku , tapi siap cari calon gi !! uwaaa !! omma saje nak takut-takutkan aku .. hishh . ketaq kott .. seram sehh . I'm too young to get married .. ==
ok2 . Sudah2 cakap benda alah nihh . Ekceli , gua taktau nak hupdate kejadah pe .. Sebab tuu gua melalut tak tentu pasal .. hoho ~ aku tengok ramai rakan2 followers aku join segmen . hmm .. sepanjang aku jadi blogger nih , aku tak penah join apa2 segmen .. sekadar cuci mata jaa . join tak pun . haha . sebab apa aku tak join ? sebab aku malas .. -,- perangai aku memang cam tu .

Ok . Sampai sini dulu .. Aku nak gi sambung baca novel . SYS !! :D

                                                     Masih menunggu kambek exo ............




Older Post | Newer Post
Miss Demure


Whats up yowww ? The name is Nina. Twenty.

student biased-fangirl

A R M Y


Diary About


My Dorks


The Credits !

Basecode by : Nadya and Qistina
Re.Design : Miss_Hana
Header : D.O Wifeu
Owner of this blog : Nina

Best View at GOOGLE CHROME!