Into My World
Him . -_-
posted by Cik Nin Jun 30, 2013 0 comments
                                       
Nak kipas nihh . =.=

Assalammualaikum @ Annyeong ~ 

Hari nihh dah 30 Jun 2013 . Rabu depan dahh nak puasa ! Jyeahh ! Tak sabar nak sambut Bulan Ramadhan. Tahun nihh baju raya color apa ? Haha ~ Aku sendiri pun tak tau . ^^' 

Okaii ... Aku nihh tak macam blogger lain yang rajin update . Aku maybe sebulan dua tiga kali je update . Well , netbook rosak . Kalau nak update , pakai lappie appa jo . That's why aku jarang update . -,-
Nihh pun aku boring takda keja nak di buat , so aku merajinkan diri untuk update . Ekceli , aku tak selesa pakai barang orang . 

Aku makin pelik dengan diri aku sekarang ni . Sejak bila dah pandai melatah nih ? Aigooo ~~ Melatah di usia muda ?? TT^TT Malunya ~~ Nihh semua sebab classmate aku rr . Sehari kalau dia tak kacau aku memang tak sah . Penatt woo .. Hmm .. Classmate aku tu lelaki . No wonderlah .. Dia nih ramai peminat dongsaeng kat sekolah aku . Tak tahu apa yang specialnya kat dia sampai ramai budak2 form 1 , 2 ngn 3 minat kat dia . Nampak bayang dia pun , peminat dia dahh senyum bagai nak rakk ! Auraa seorang budak femes ... == 

Walaupun dia always kacau aku , tapi kenkadang dia baik . Suka bagi chocolate kat aku . Pelik bukan ? Haha .. Tapi , classmate aku nihh sekali dia merajuk , memang payah nak di pujuk . Tadi kat sekolah , entah apa salah aku tetiba jaa nak merajuk . Aku tanya apa masalah dia and dia cuma senyap sambil perhatikan aku berjalan merata tempat . Nak perhatian la tuh . Jujur aku cakap , aku nih bukan jenis yang pandai nak pujuk orang . Lantak ko lha nak merajuk ke hapa ke .. Dia nihh pelik jugak . Tak sukaa kpop , tapi tengok jugak video kpop . Setiap kali bilaa habis cuti sekolah ke , dia mesti akan cerita aktiviti seharian dia kat aku dengan kawan sebelah aku .

But , dia nih pun menyakitkan hati jugak ! Suka panggil aku pendek . Omgyuu~ Aku paling pantang orang panggil aku PENDEK !! Hate that . Now , dahh pandai bagi gelaran kat aku . PENDEK+NINA= DEKNA.  Ewahh .. Sesedap dia ja nak panggil aku itu , ini . Huh ! Tau lahh dia tu tinggi+femes , tapi takyah rr ngejek aku ! ><  Nak tanya pasal lelaki idaman aku pun tergagap . Tetiba jaa . Pehal ?? Pelik betul aku ! 

Aku terpaksa stop sampai sini . Macam dah banyak sangat aku taip nihh . Lagipun , omma suruh tido .. Besok sekolah mehh . Kalau ada masa lagi , aku cita kay . :3
GTG , SYS !!! ^_^

                                            
design by Wanaseoby