Into My World
C O M E B A C K ! Jyeah !
posted by Cik Nin November 03, 2013 0 comments


Assalamualaikum and Annyeong to my dearest reader . (lol)
Waaaa ~~~ Dahh berkurun aku tak update blog aku .. Rindu siakk ! T^T
Aku dah jarang bukak lappie semenjak dapat fon baru . Heee ~ I got Xperia Neo V . *jumping , jumping*
Okai2 . Now dah masuk bulan November . Final exam pun dah habis . Yeayy ! Hepi giloss .. Tapi , result tak dapat lagi . Yang baru dapat setakat ni English .. Guess what ? I'm the highest . Hahaha !!! Saja nak membanggakan diri sekejap . Jangan marah ea . Sekali sekala nak bangga ..... :P

Hoho .. Next year , the most killing exam , SPM . Yeahh .. Aku kena lalui exam tu tahun depan . Cam tak caya weyy yang aku form 5 tahun depan . Huhhh ! Nak kembali ke zaman kanak-kanak ribena aku ! >.<
Kepala aku asyik fikir apa yang aku keja nanti and pasal masa depan aku . Kayhh . Agak takut bila memikirkan balik soal masa depan aku . Ntahh rr . Aku tak ready lagi nak jadi dewasa . -,- Seriously ..
Takut k takut .

Hmm .. Lagipun kan , kalau korang tengok diri aku yang sebenar , aku tak nampak cam budak form 4 . True story . Orang mesti akan tanya aku nihh 'darjah berapa ?' padahal aku nihh dah form 4 ! Sedih k sedih . You know why ? Kependekkan aku ni laa yang menyebabkan ramai pihak salah faham pasal usia aku . Yeah . Tinggi aku berapa ? Just 147 cm . Pendek kan ? Hmm .. Tapi , pendek nihh syokk .. Sebab apa ? Sebab orang akan sangka kita muda dari usia sebenar . Muahahaha !~ Well , kat sekolah pun ada orang panggil aku adik sedangkan aku nih senior dorang . Bila aku cakap aku form 4 , dorang cam tak percaya .   Lawakk pulak bila junior-junior panggil aku dengan istilah 'adik' . Hahahaha !! xD

Okai . Mesti korang bosan kan dengan entry aku kali nih ? Otak aku kering idea beb . Taktau nak update pasal apa ..  Btw , orang yang baca entry aku nih , I wanna tell you something :
                                         

Haha .. Senyum itu satu sedekah dan senyum itu pun salah satu rahsia awet muda . Hihi ~ :)
Okai . Tu ja laa yang aku nak update harinih .. Malas nak taip banyak-banyak .
Jumpa lagi ! Annyeong hi gyeseyo !~ *lambai tangan*
design by Wanaseoby