//stfu
Follow Dashboard
I'M BACK . T.T
Isnin, 13 Januari 2014 | 0Superstar (s)!


Assalamualaikum . Kenai aku dak ? huhu ~ mesti hampa tak kenai kan ? Dah berkurun aku tak update entry kat blog nihh . Aaaaa ~~~ Mian ... Aku tak aktif dalam dunia blogger nih . Apa yang aku tau fangirling , spazzing . That's it . --' Habis tuu , kenapa aku buat blog bagai? Aku terpengaruh dengan si filzah .. Dia yang ajaq aku buat blog semua nihh . haha ~ First , memang aku suka .. Last-2 , jadi camni laa .. Dah malas nak update . Nih aku update pon sebab aku dah lama sangat-2 tak update.

Aku dah jadi spm candidates tahun nih so tak dak masa nak fangirling + spazzing dah lepas nih . Kena jadi ulat buku rr weyh . Hoho .. Study is my style . Kahkahkah ~ Tapi , EXO showtime aku still tengok . Tak penah tinggal satu episod pon . Aku mesti nak tengok jugak 12 boys yang hensem , comel + kiddo tuu ~ Hihihi .

Skin blog aku nih dah lama tak tukaq . Ok ! Abaikan . Aku tak dak masa nak tukaq skins buat masa nih . Lain kali je laa ~ hihikk .. kk . GTG . Wa ada keja mau buat . Nanti wa rajin , wa update lagi .. SYS !! Ppyong !

P/s : selamat datang ke entry yang paling membosankan .. Sorry beb .. Wa taktau nak update apa . T^T




Older Post | Newer Post
Miss Demure


Whats up yowww ? The name is Nina. Twenty.

student biased-fangirl

A R M Y


Diary About


My Dorks


The Credits !

Basecode by : Nadya and Qistina
Re.Design : Miss_Hana
Header : D.O Wifeu
Owner of this blog : Nina

Best View at GOOGLE CHROME!