Into My World
Berubah?
posted by Nina Aqilah September 11, 2016 0 comments
Assalammualaikum to readers. It's 2.23 am and I'm still awake. Haha. What am I doing here? Just updating my blog yang dah bersawang ni.

Hmm. How am I gonna start this? Okay. Ada orang tu cakap aku dah berubah. Aku tak sure la berubah yang macam mana but I guess my attitude. Orang yg cakap tu bff aku sendiri. Well, orang yg paling rapat mesti akan sedar pasal sahabat dia dah berubah kan? And maybe I didn't notice that.

Baru-2 ni aku ada la salah faham dengan dia sikit. Not small matter sangat sebab benda yg kitaorang bertengkar tu melibatkan soal perasaan. Aku pulak time tu agak kasar sikit rasanya and she was not in a good situation. Jadi, berlakulah pertelingkahan di situ.

Selama aku berkawan dengan orang lain , tak pernah lagilah aku bergaduh pastu aku menangis but when it's come to her, aku menangis bhai. Pfftt. Haha. Macam budak-2.

Rasa takde mood gila masa tu. Rasa macam nak marah semua orang. Dah laa time tu stress week. Dengan assignmentnya, presentation pulak, tido tak cukup. Maybe sebab tu aku menangis kot. Pressure sangat.

Few days after that 'bad day', aku rasa awkward. Awkward dengan bff sendiri. Like seriously nina? Haha. Idk why. Before this, okay je kan but now. . Rasa lain. T_T

Aku sayangkan kawan-2 aku. Kalau ada problem tu, tolonglah luah. Jangan pendam. Bila pendam buruk padahnya. Jangan luahkan kemarahan kau dekat orang yg sayangkan kau. Manusia sekarang banyak yg hati tisu. Allah bukan saja-2 uji hamba dia. Ada sebab. Sebab Allah tengok kau mampu tempuh ujian tu.

Maaf sebab berkasar dengan kau. Maaf sebab buat kau terasa. Maaf sebab buat kau marah.

Hope everything will be fine back.


So, tu je aku nak luah pepagi buta nih. Actually, aku dalam mid sem holiday. Haha. Boleh rehat-2kan minda, jiwa, mental dan fizikal sikit. Ewahh macam teruk sangat pulak. Okay bbai gais!~




design by Wanaseoby